Înscrie-te ca Reprezentant Avon!

Completează formularul de mai jos cu datele tale. Durează 1 minut și este complet gratuit!

se trimite...
+(40) 0721 321 996

Vorbește cu un Lider

Intră în legătură cu echipa noastră!

O companie dedicată femeilor din întreaga lume

Deși în AVON există și produse pentru bărbați, conceptul de bază este de a oferi mai multă putere femeilor din întreaga lume, oferindu-le soluții de antreprenoriat și business în industria cosmetică.

Pe acestă cale, AVON se poate mândri cu peste 6 milioane de reprezentanți la nivel global, dintre care peste 90% sunt femei independente, femei ce îmbrațișează spiritul de antreprenoriat.

q

AVON luptă împotriva cancerului la sân

AVON este recunoscut internațional pentru susținerea celei mai ample crusade împotriva cancerului la sân. Aceasta a fost inaugurată în 1992.

Prin aceasta, AVON a reușit să doneze fabuloasa sumă de 800 de milioane de dolari prin programe de cercetare menite să salveze vieți.

Aceste programe sunt susținute în 50 de țări.

Despre AVON și Echipa Noastră

Compania AVON a luat naștere în anul 1886 în Statele Unite ale Americii din dorința unui comerciant pe nume David H. McConnell de a vinde cârți.

Într-o zi și-a dat seama că lumea ar prefera mai mult parfumuri și produse cosmetice și atunci a decis să-si dedice întreaga activitate deservirii sexului frumos.

Astăzi compania AVON este prezentă în peste 100 de țări ale lumii și genereaza profituri anuale de peste 5.5 miliarde de dolari.

Totuși, cea mai importantă componentă a AVON este relația sa cu reprezentanții acesteia. Reprezentanții sunt persoane ca tine și ca mine ce iubesc să vândă produse cosmetice și să aducă zâmbete în lumea femeilor…dar și mai important, să trateze echipa ca pe o familie.

Acesta este mesajul pe care și noi încercăm să-l promovăm prin intermediul AvonStar, vrem ca și în România să avem parte de echipe feminine puternice.

Dacă vrei sa faci și tu parte din echipa noastră dă click pe butonul de mai jos.

 

Companie susținută de vedete internaționale

Nu mulți știu că pe lângă Andreea Raicu, Andreea Marin, Antonia și Loredana, compania AVON este susținută și de celebrități precum Fergie, Sophia Vergara, Patrick Dempsey sau Reese Witherspoon.